Specialisatie

ERP en CRM

TuneIT legt focus op ERP en CRM applicaties.

ERP staat voor Enterprise Resource Planning en CRM staat voor Customer Relationship Management. CRM is dus vooral gericht op het beheer van uw klanten waarbij een ERP applicatie veel verder gaat en uw bedrijf de mogelijkheden biedt om naast relatiebeheer ook de processen binnen uw bedrijf te ondersteunen en administreren. Denk hierbij aan het beheren van voorraad, inkoop, productie, verkoop, facturatie. Wanneer u binnen uw bedrijf al deze informatie centraal kunt beheren biedt dit een uiterst efficiënte manier van werken. Als voorbeeld kunnen uw klant gegevens centraal beheert worden en zijn deze gegevens voor iedere dienst binnen uw organisatie hetzelde. Dit zal de kans op inconsistente informatie enorm verkleinen.

Hieronder enkele voorbeelden van de reeds gerealiseerde applicaties.

klik op de afbeeldingen voor een vergroting

Website / Intranet

Een overzichtelijke website voor uw bedrijf is in de hedendaagse maatschappij steeds meer een must. TuneIT bouwt voor uw bedrijf dynamische websites die u indien u dit wenst zelf kan onderhouden zonder enige kennis van HTML of webdesign.

Onze prioriteit ligt bij de klant en gezien onze ruime basis aan opties bieden wij u een uitstekende oplossing voor uw website of intranet.

TuneIT zorgt voor een professionele lay-out van uw website, rekening houdend met reeds bestaande huisstijlen en logo's. Indien u deze nog niet heeft, kunnen wij u natuurlijk bijstaan in de creatie hiervan. Het is immers belangrijk dat de bezoeker van uw website een positieve, verfrissende indruk krijgt van uw bedrijf.

Ook op grafisch vlak staan wij u bij in de creatie van banners voor online advertising, animaties voor uw website, brochures, visitekaartjes, ...

Webwinkel

Wanneer u uw producten online wilt verkopen dan biedt een webwinkel u hiervoor de mogelijkheid. Veel standaard webwinkel software oplossingen voldoen vaak niet volledig aan al uw eisen. Een dergelijk software pakket aanpassen is vaak niet mogelijk of erg duur. Om die reden ontwikkelde TuneIT een eigen webwinkel om aan alle wensen van een klant te kunnen voldoen. Denk hierbij aan de indeling van producten, betalingsmogelijkheden, verzend opties, overige kosten, etc. etc.

Technologie

TuneIT is Microsoft minded en maakt voor ieder software project gebruik van het Microsoft.Net framework. Web gebaseerde applicaties zorgen er voor dat uw project ook op niet windows toestellen werkt zoals bijvoorbeeld een mac of ipad.